Ovo je trudnica svirepo ubijena u Prištini, monstrum je upucao s leđa

0
322
blank
Foto: Društvene mreže

Trudnica Hamide Magashit (35) koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini biće sahranjena sutra u Lipljanu.

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Halimi je nakon ubistva pobegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobjegao sa Kosova i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri mjeseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živjela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sljedeće nedjelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta prijetio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Himide trpela porodično nasilje.

“Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori”, rekla je sestra Hamide Magashit i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htjela da ode kod sestara.

Izvor: Kurir.rs