Dječak iz Sjenice dobio invalidska kolica zahvaljujući humanim građanima

0
772
blank
Foto: 021.rs

Tim Čepom do osmjeha, zajedno sa prijateljima iz firme Karl-dietz, dodijelio je dječija invalidska kolica Bakiru Isoviću iz Sjenice, piše portal 021.rs.

Bakir je veseo mališan koji boluje od cerebralne paralize. Tokom godina je išao na različita lečenja i terapije, koje su mu pomogle da prebrodi najveći deo zdravstvenih problema, ali i uz sav trud koji je iskazao, još uvek ima problem sa pokretanjem donjih ekstremiteta i strubizmom. Iz ovog razloga je udruženje Čepom do osmeha rešilo da mu olakša svakodnevnicu.

Uručenje su svojom gostoljubivošću još više uljepšali domačini iz Sjenice, predškolska ustanova “Mladost”, predstavnici opštinske uprave, doma zdravlja i mnogi drugi građani koji su godinama uz Bakira. Zahvaljujući humanim građanima Srbije, koji sakupljaju plastične čepove, osvojen je još jedan dječiji osmeh.

Humanitarno ekološka organizacija Čepom do osmjeha je osnovana sa ciljem da pomaže djeci sa smetnjama u razvoju, sakupljajući plastične čepove, čime ujedno i štite životnu sredinu. Do sada su sakupili 120t plastičnih čepova i time pomogli dvadesetoro mališana širom Srbije.