Dudić: Predsjedniče, navukli ste bes na sebe jer sve što obećate to i ispunite!

0
1588
blank
Screenshot/TV Pink

Predsjednik Mešihata Islamske zajednice (IZ) u Srbiji muftija Mevlud Dudić rekao je danas predsjedniku države Aleksandru Vučiću da čvrsto vjeruje da je ono što je govorio pred novinarima bilo iz srca i zahvalio mu što je došao u Priboj.

Prema riječima muftije Dudića, “taj potencijal treba iskoristiti da ova naša mladež ne bi gazila po tuđim putevima, da ne rade u tuđim fabrikama već ovdje“, prenio je Radiostoplus.com.

“Predsjednik države je poput vetra u leđa. Ja čvrsto vjerujem da je, sve što je rekao, rekao iz srca. Doduše, predsedniče, navukli ste jedan bes, jer sve ono što obećate, to i ispunite. Onda ljudi, kada se 50 godina nije ništa radio, od vas sve traže. Zato budite ponosni da ste napravili više puteva nego za prethodnih 50 godina. 12.500 radnih mjesta je u prethodnoj godini bilo i smatram da je to od izuzetnog značaja, i da to treba iskoristiti, kako naša mladež ne bi radila u tuđim državama, nego ostala ovde” rekao je muftija.

On se obratio muslimanskim vjernicima poručivši da su “najbolji oni koji čine dobro drugima, a najgori oni koji čine zlo drugima“.

“Jedni bez drugih ne možemo. Učinićemo sve da naši vjernici imaju poverenja i u potpunosti poštuju zakone ovog grada i države. Oni druge države nemaju niti drugog predsjednika“, rekao je Dudić.