Elektronskim putem do rješavanja problema

0
833
blank

Zahvaljući raznim vidovima komunikacije sa građanima Novog Pazara, olakšano je rješavanje njihovih problema koji se prijavljuju uglavnom elektronskim putem, rečeno je radiju Sto plus u kabinetu gradonačelnika ovog grada.

Član kabineta Ajša Škrijelj istakla je da građani najčešće komunalne, ali i druge probleme, prijavljuju putem aplikacija “Pitajte gradonačelnika” i “Prijavite komunalni problem”.

“Građani nam se najviše obraćaju putem aplikacije ‘Pitajte gradončelnika’, jer im to možda uliva najviše poverenja. Najčešče se prijavljuju komunalni problemi, ali se građani žale i na saobraćajne gužve i prljave ulice”, rekla je Škrijelj.

Ona je dodala da se ovakav vid komunikacije pokazao kao primer dobre prakse zahvaljujući kojoj je riješen veliki broj problema.

“Smatramo da je na ovaj način rješeno oko 90 odsto problema građana. Apelujemo na njih da i dalje nastave da nam se obraćaju elektronskim putem i ukazuju na svoje probleme”, navela je Škrijelj.

U posljednjih šest mjeseci kabinetu gradonečelnika javilo se oko 70 građana, koji su putem maila prijavili neki problem u gradu.