Humanitarna organizacija “Hasene” donirala ramazanske pakete

0
434
blank
Screenshot

Humanitarna organizacija “Hasene” i ove godine kao i prethodnih godina, donirala je članovima Saveza slijepih i slabovidih Novi Pazar humanitne ramazanske pakete.

Sekretarka saveza Mirsada Ajdinović Dibranin je ovom prilikom zahvalila za doniranu pomoć slijepim i slabovidim licima i izrazila zadovoljstvo što ova humanitarna organizacija nikada nije zaboravila na njih, .

“Posebno mi je drago što ova pomoć stiže u mesecu ramazanu kada je svaka pomoć bitna jer na ovaj način pokazujemo da je ovo mjesec dobrih dela”, kazala je Mirsada Ajdinović Dibranin, prenosi RTV Novi Pazar.

“Ovo je nastavak podele prehrambenih ramazanskih paketa humanitarne organizacije Hasene koji nisu predviđeni samo za Sandžak već i za cijelu Srbiju, i nije prvi put da se odazovemo ovdašnjem Savezu slijepih i slabovidih već se rado odazivamo kako njima tako i pojedincima kojima je pomoć potrebna, naročito kada su ramazanski dani u pitanju”, dodala je predsjednica ženskog sektora ove humanitarne organizacije, Dženana Ibrahimović.

Izvor: rtvnp.rs