Mahmutović izbjegava novinare, izjave samo za medije naklonjene lokalnoj ili republičkoj vlasti

0
485
blank
Foto: indeksonline.rs

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović odbacio je danas navode ljekara specijalista koji traže njegovu smjenu, navodeći da je rad te zdravstvene ustanove bio dobro organizovan i da nije nedostajalo opreme neophodne za liječenje oboljelih od Covid-19, javlja radio Sto plus.

On je na konferenciji za novinare, na koju su pozvane samo RTV Novi Pazar i Radio televizija Srbije, kazao da mu je žao svakog ko je preminuo od posljedica te zarazne bolesti i dodao da su “svi odgovorni zbog velikog broja umrlih u Novom Pazaru”.

Novinari ostalih medija ostali su uskraćeni za pravo da dobiju odgovore na pitanja koja interesuju javnost u ovom gradu.

Ovakav odnos Mahmutovića prema novinarima traje od njegovog imenovanja za v.d. direktora Opšte bolnice kada je i ukinuo funkciju portparola, tako da je ova zdravstvena ustanova jedna od rijetkih u Srbiji koja nema osobu zaduženu za odnose sa javnošću.

Umjesto portparola javnosti se obraća Mahmutović i to, po pravilu, preko medija naklonjenih lokalnoj ili republičkoj vlasti.

Izvor: Radiostoplus.com