Najboljim novopazarskim školarcima novčane nagrade

0
567
blank
Foto: Grad Novi Pazar

Đacima generacije osnovnih i srednjih škola u Novom Pazaru jučer su uručene plakete i novčane nagrade za postignuti uspjeh u dosadašnjem školovanju.

Jedna od njih ukupno 22 nagrađenih, učenica Osnovne škole “Rastko Nemanjić” iz Deževe, Martina Biševac rekla je za radio Sto plus da je ponosna na postignute rezultate i istakla “da se trud uvek isplati”.

“Trebalo je puno rada i truda da bi se postigli željeni rezultati i ova zahvalnica je samo potvrda napornog rada svih ovih godina. Moja poruka svim budućim generacijama je da nikada ne posustanu jer se trud uvek isplati”, rekla je ova buduća srednjoškolka.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da je grad ponosan na sve uspjehe i postignute rezultate najboljih đaka.

“Grad Novi Pazar će i dalje nastaviti da ulaže u vaše obrazovanje i da bude podrška vašem daljem usavršavanju i sticanju znanja. Kao akademski građani vi ćete doprineti uspehu našeg grada i dati doprinos razvoju naše zajednice”, dodao je Biševac.

Najboljih šest učenika srednjih škola dobilo je od lokalne samouprave po 40.000 dinara, dok je 16 đaka generacije u osnovnim školama nagrađeno sa po 30.000 dinara.

Izvor: Radiostoplus.com