Novopazarski penzioneri dobili senior kartice

0
863
blank

Nakon brojnih gradova u Srbiji, prve penzionerske senior kartice podeljene su i najstarijim Novopazarcima. Penzioneri će karticu moći da koriste kako bi dokazali svoj status i ostvarili niz pogodnosti i popusta koje nude društveno odgovorne kompanije.

Senior kartice za penzionere novina su u radu Penzijsko-invalidskog fonda i biće podijeljene korisnicima penzija u Novom Pazaru dostavom na kućnu adresu, prenosi RTV Novi Pazar.

Senior kartice za penzionere novina su u radu Penzijsko-invalidskog fonda koja će pojednostaviti život penzionerima, a Grad Novi Pazar će se u ovu akciju uključiti obezbjeđivanjem brojnih popusta za najstarije sugrađane.

Svi koji ispunjavaju uslove za dobijanje seniorske kartice moći će na korišćenje ove pogodnosti da računaju od kraja aprila. Ona ne može da se prenosi na drugo lice i važi samo uz lični dokument.

Ako u postupku podjele kartica nastanu bilo kakve izmjene, penzionere će, prema riječima direktora Mirsada Abdurahmanovića, Filijala Novi Pazar o tome blagovremeno obavijestiti.