Predstavljena online publikacija Foruma 10

0
916
blank

Akademska inicijativa Forum 10 predstavila je svoju online publikaciju pod nazivom “Lokalna  platforma  za dijalog – preporuke, stavovi i mišljenja”.

Publikacija sadrži kratak pregled i pruža najvažnije informacije (LINK) o svakoj od debata održanih u okviru projekta “Lokalna platforma za dijalog” koje su realizovane tokom 2017. godine uz podršku Ambasade Švajcarske u Republici Srbiji.

Projekat “Lokalna platforma za dijalog”  Akademske inicijative Forum 10 obuhvatio je organizovanje serije debata o političkim, ekonomskim i društvenim temama, koje su apostrofirane kao važne za grad Novi Pazar i šire.

blank
Screenshot RTV Novi Pazar

Akademska inicijativa Forum 10 osnovana je od strane stažista, učesnika programa “Stažiranje mladih pripadnika nacionalnih manjina u državnim institucijama Republike Srbije”, finansiranog sredstvima Ambasade Velike Britanije, Misije OEBS-a i ambasade Kraljevine Holandije, a koji je realizovan od strane Ministasrtva za ljudska i manjinska prava.

Forum 10 svojim aktivnostima promoviše politički dijalog, nove inicijative i projektne saradnje između mladih, afirmišući vrijednosti institucija civilnog društva, slobode i ravnopravnosti građana u Sandžaku.