Pribojci se okupili i krenuli u pretragu terena za nestalom sugrađankom

0
583
blank

Skoro 24 sata u Priboju traje potraga za djevojkom Ilinkom Dujović, koja je nestala u petak. Ona je napustila porodičnu kuću nešto prije 12 sati i od tada joj se gubi svaki trag.

Posljednji put je viđena na snimcima sa sigurnostih kamera sa jednog od objekata pored Željezničke stanice u Starom Priboju, koja se nalazi uz samu magistralu puta koji vodi prema granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Ilinkina majka u objavi na Facebooku, molila je na sve Pribojce da se tačno u podne okupe ispred Željezničke stanice i nastave sa potragom.

“Molim Vas da se u 12 sati na Željezničkoj stanici sakupi što više ljudi i da krenu u potragu. Do 2 poslije ponoći su je tražili planinari i nastavili su potragu jutros u 7. Njen otac će doći u 12 kod Železničke i krenuti u potragu sa ljudima koji budu tamo”, navodi se u postu Ilinkine majke objavljenom na Facebooku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka prije nego što je napustila kuću poljubila je psa i brata i izašlaiz porodičnog doma bez telefona, dokumenata i novca.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064 309 0601 ili 064 143 5423, ili najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Blic.rs