Sandžačka TV mreža od sada je Pešter TV

0
581
blank

Tutinska televizija koja je do sada program enitovala pod imenom Sandžačka TV mreža zvanično je promijenila ime u Pešter TV.

Saopćenje Pešter TV prenosimo u cjelini:

U godini prepunoj izazova na svim poljima, zahvaljujući timskom radu i međusobnom povjerenju, uspjeli smo da i vi izgradite povjerenje prema nama, da nas gledate, podržavate, pratite, i upućujete skoro svakodnevne poruke podrške zbog kojih je i novinarska profesija u Sandžaku dobila potpuno novu dimenziju.

Veliku zahvalnost dugujemo i našim ljudima u Evropi i širom svijeta, koji su prepoznali iskrenu borbu i želju da istrajemo na putu podizanja svijesti kod naroda koliko je važno da u današnje vrijeme postoji medij čija su vrata otvorena za sve koji gaje istinsku ljubav prema Tutinu i Sandžaku.

Poštovani gledaoci, nastojaćemo da naše naredne decenije budu još kvalitetnije i bogatije programom.

Sa potpuno novim vizuelnim indentitetom, programskom koncepcijom, ali i sa još snažnijom uređivačkom politikom koja baštini jedino i samo istinu, od danas na istim frekfencijama krećemo u nove pobjede i osvajanje srca svih onih kojima su istina i istinito informisanje važni i mjerilo na osnovu kojih izgrađuju vlastiti sud o sadašnjosti i projektuju budućnost.

Vaša i naša Pešter televizija jeste servis svih koji žele objektivno, tačno i brzo informisanje o svemu kako u našem užem djelokrugu tako i na regionalnom planu. Mi nastavljamo dalje, sa istom energijom, provjerenim timom, i snagom po kojoj ste nas prepoznali.