TANJUG: Mahmutović ipak nije prebačen za Beograd, ali jeste u bolnici

0
534
blank

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji bliski SDP-u ranije prenijeli, već se nalazi u bolnici u tom gradu.

Portal indeksonline.rs je ranije prenio da je Mahmutović prevezen u Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i da su u pitanju srčani problemi.

“Nakon dvije nedelje borbe sa opakim virusom i konstantnom medijskom harangom koja se protiv njega vodi a nakon današnjeg dana, njemu se zdravstveno stanje toliko pogoršalo da je morao biti transportovan u odgovoarajuću kliniku u Beogradu”, naveo je portal.

Međutim, Tanjug je stupio u kontakt s direktorom bolnice u Novom Pazaru koji je demantovao da je prebačen u Beograd. Tanjug je prenio da Mahmutović ima izvjesne srčane probleme i da je zbrinut u toj medicinskoj ustanovi u Novom Pazaru.

Mahmutović je tegobe osjetio posle teškog dana u Novom Pazaru u kojem je bio domaćin premijerki i ministrima Zlatiboru Lončaru i Rasimu Ljajiću, koji su posetili Opštu bolnicu u Novom Pazaru, kako bi se lično osvedočili o situaciji u tom gradu sa koronavirusom i da li bolnica ima dovoljno medicinske opreme i zdravstvenih radnika da se nosi sa njom.

Izvor: B92 / Prva / Tanjug