Brnabić u cipelama od 1.200 dolara: Četiri minimalca za premijerkinu obuću

0
1080
blank
Foto: Twitter

Premijerka Srbije Ana Brnabić pojavila se na konferenciji za medije u Palati Srbija noseći cipele koje nimali nisu jeftine, čime je potvrdila da među predstavnicima vlasti i te kako vlada trend da je najbolje ono što je najskuplje.

Cipele predsjednice Vlade Srbije privukle su veliku pažnju javnosti. Korisnici društvene mreže Twitter vrlo brzo su otkrili da je riječ o cipelama John Lobb William Black Double Monk Strap koje koštaju 1.200 dolara, koliko iznose četiri minimalca u Srbiji.

Ni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić nije imun na skupocenu odjeću. Nakon njegove objave na Instagramu, gdje se vidi kako u duskerici i trenerci obilazi radove u Beogradu na vodi, krorisnici društvenih mreža su naveli da je odjevna kombinacija šefa srpske države zapravo komplet Abercrombie and Fitch koji košta oko 160 dolara.

Sredinom avgusta, potpredsjednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović upitao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da li je tačno da nosi sako koji košta nešto više od 700.000 dinara i patike od više od 60.000 dinara.

Vučić je u svom maniru odgovorio da su “njihovi“ mediji lagali i da njegov džemper ne košta 400, već 55 eura.

“Ja sam im jako zahvalan što su pokrenuli važnu temu, zahvalan sam njihovim medijima. Lagali su da mi džemper košta 400 eura, a košta 55. Meni sakoe daju iz fundusa ili mi sašiju, pošto sam gabaritan. Ne koštaju koliko kažu, nego mnogo manje“, rekao je tada Vučić.

Izvor: Nova.rs