Čeda Jovanović: Nije istina, neću da budem ambasador u CG

0
829
blank
Foto: N1

Predsjednik Liberalno demokratske partije u Srbiji Čedomir Jovanović reagovao je povodom navoda da bi mogao u narednom periodu da postane ambasador Srbije u Crnoj Gori.

U izjavi za Nova.rs, on je istakao da je ambasador normalne Srbije i da mu nisu potrebne titule.

“Ja sam uvijek ambasador normalne Srbije. Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvijek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvijek sam želio da pomognem i pomagao koliko mogu.

Nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promjenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom, sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam šutio. Uvijek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, a pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji“, rekao je Jovanović za Nova.rs.

Jovanović je još rekao da je trenutno na liječenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus.

“Mislim na porodicu, na djecu, na svoju zemlju … svima njima sam potreban živ. Ova vijest me zatekla na liječenju i nije istinita”, dodao je Jovanović.