ČEDA JOVANOVIĆ PRIZNAO: “Probao sam drogu”

0
260
blank
Foto: N1

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Čeda Jovanović otkrio je da je vjerojatno nedozvoljene supstance.

Čeda Jovanović je istaknuo da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane , i da je jedna od grešaka što je dozvolio da se u javnosti izgradi slika o njemu, koja nema veze s onim što je on zaista.

“Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali imam mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni”, rekao je Jovanović.

“Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovjek”, dodao je on.

Političar je otvoreno pričao o korištenju narkotika.

“Imam četvoro djece koja više nisu tako mala. Mihailo govori sedam jezika , Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, je l’ vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džoinu, alkoholu… To su stvari koje me prestrave”, kaže Jovanović i dodaje:

“Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama. Ko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam ‘eksere’, to je potpuno smiješno. Svojoj djeci moram da objasnim šta je to… Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je”, zaključio je za Kurir Jovanović, koji ne krije da voli sport.