Čedomir Jovanović nakon informacija o novom incidentu: Ne znam ništa, upravo idem u policiju

0
503
blank
Screenshot

Lider LDP-a Čedomir Jovanović javio se večeras beogadskim medijima, nakon što je objavljeno da je učestvovao u novom incident. Jovanovića je rekao da ne zna o čemu se radi, ali priznao da ide u policiju.

“Znam da je ljeto, da lijepo zvuči, ali ja zaista ne znam o čemu se radi, idem upravo u policiju da se raspitam”, poručio je Jovanović za “Blic”.

Prema pisanju medija, Vladimir S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mjesta napao Čedomir Jovanović.

Navodno je Jovanović odgurnuo Vladimira koji je pao na pod. Jovanoviću je uručen poziv da se izjasni na okolnosti događaja, javlja Pink.

O svemu će biti obaviješteno nadležno Tužilaštvo, koje će se izjasniti da li ima elemenata krivičnog djela ili prekršaja.

Podsjetimo, Jovanović je 2. juna učestvovao u incidentu na Novom Beogradu, poslije kog je priveden u stanicu policije. Jovanović je također osumnjičen da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Do napada je došlo 18. jula 2020. godine u Novom Beogradu.

Podsjetimo da je Jovanović savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.