Đilas: Više nema izbornih uslova, ako se odlučimo za bojkot, biće drugačiji

0
605
blank
Foto: Arhiv/Screenshot/N1

Predsjednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da više ništa ne može da se promeni oko izbornih uslova i da će, ako se “najveće” opozicione stranke opredele za bojkot izbora, on biti drugačiji nego što je bio prošle godine.

“Svjesni smo da ovdje nema šanse da budu fer i pošteni izbori dok se ne promijeni vlast. Kako ćemo doći do promjene vlasti, vidjećemo uskoro“, rekao je on na konferenciji za medije.

Đilas je ponovio da će zajednička odluka o izlasku na izbore biti “ubrzo“ donijeta i objavljena građanima.

Upitan da li ostaje pri stavu da neće predložiti kanditata za privremeno nadzorno telo za kontrolu medija, Đilas je rekao da je to prevara koju su “zajedno instalirali“ Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i “gospoda“ iz Evrope.

“Sram bilo i (poslanicu u Evropskom parlamentu) Tanju Fajon i (evroposlanika Knuta) Flekenštajna. Nama koji smo 30 godina za Evropu, došli ste, dogovorili papir sa (predsjednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem i (predsjednikom Narodne skupštine Ivicom) Dačićem i rekli to je to. Odustali ste od svih evropskih vrijednosti. Sami ćemo ovo završiti“, istakao je Đilas.

Izvor: Beta