Horor / Pijan tri puta silovao majku, a intimni odnos nudio i strini

0
1135
blank
Foto: RAS Srbija

Goran T. (29) iz lajkovačkog sela Vračević u Srbiji uhapšen je zbog sumnje da je u tri navrata silovao svoju majku (50).

Goran je majku napastvovao u njihovoj porodičnoj kući u kojoj je u posljednje vrijeme živio sam. Iz kuće se prethodno iselio njegov otac, koji je prešao u kuću jednog žitelja Vračevića kod kojeg je nadničio i koji mu je tu kuću ustupio. Sa mužem je u tu kuću prešla i njegova supruga, ali je povremeno odlazila da obiđe i provede vrijeme sa sinom za koga mještani pričaju da je krajnje problematičan.

“Goran nije radio nigdje, a znao je biti nezgodan kad popije. Zato je i njegov otac otišao od kuće i odveo suprugu sa sobom ali je ona, eto, dolazila kod sina. Srećom pa se Goranova sestra udala u Valjevo, ima svoju porodicu, a kod nje se nalazi i njen mlađi brat koji je pošao u srednju školu”, navode mještani, ali ističu da niko, zapravo, nije siguran šta se dogodilo među četiri zida skromne kuće, jer su čuli da je Goran sad u zatvor “odveden zbog droge”.

Komšije ističu da je problem u tome što su i majka i sin, najblaže rečeno, blago mentalno zaostali. Ona je, kazali su, dobrodušna, ali slabo razumije i snalazi se, tako da mnogi njene ranije priče da je sin tuče i napada nisu ozbiljno shvatali. Goran također nije ni školovan ni otresit, a kada popije postajao je nesnosan i po porodicu i po komšiluk.

Policiji ga je prijavio otac, a onda je majka dala iskaz u kojem je ispričala da ju je sin u periodu od decembra do februara, kada je odlazila kod njega, u tri navrata pijan silovao i tukao, piše Blic.

Goranu je određen pritvor, a majka je išla i na ginekološke preglede, koji bi trebalo da potvrde navode o silovanju. U svom dosjeu Goran ima i prijave za nekoliko krađa, a protiv njega postoji prijava iz 2012. godine, koju je podnijela njegova strina. Prema toj prijavi, on je strinu odveo u kuću, zaključao vrata, a onda joj tražio seksualni odnos. Starica koja je u 70. godinama svog života, međutim, uspjela je da izađe iz kuće, a on je nije napastvovao jer je bio trešten pijan.