Ima grč / Vučić objasnio zašto pravi grimase kada vidi novinarku Tatalović

0
628
blank

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1 Žaklini Tatalović, te da ima grč na licu otkako je vidio na svojoj inauguraciji.

“Ako pogledate snimak, nikakav loš izraz lica nisam imao. Moram da priznam – nisam lep čovek, nikad nisam ni pomislio da jesam, a kamoli da sam to izgovorio. Imam problem s facijalisom od trenutka kad sam ugledao Žaklinu Tatalović i Suzanu Vasiljević kad su došle doterane na moju inauguraciji gde je ona bila najradosnija, i taj grč je ostao do dana današnjeg“, rekao je Vučić.

Njegov odgovor stiže nakon što je Joe Navarro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, podijelio na Twitteru video predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije grči od nelagodnosti kad čuje glas novinarke Tatalović.

Vučića u tvitu opisuje kao “školski primjer nelagodnog ponašanja“.

“Pogledajte video i procijenite da li možete da nabrojite neverbalne nelagode – svih sedam“, napisao je Navarro uz Vučićev video.

Žaklina Tatalović je ranije za Nova.rs rekla da u momentu kada postavlja pitanja nije koncentrisana na reakcije sagovornika:

“U tom trenutku ne primećujem reakcije nikog, koncentrisana sam na ono što predsednik odgovara. Juče sam bila iznenađena što je više puta ponovio ‘nemam pojma o čemu pričate’, ne mogu da verujem da Aleksandar Vučić nije obavesten o nekim važnim stvarima. Bilo je očekivano da neće dozvoliti ministru Udovičiću da odgovara na pitanja“, odgovorila je Tatalović.