MILKA FORCAN ODBRUSILA MIŠKOVIĆU: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša!

0
737

Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

Bivša potpredsjednica Delte, Milka Forcan, koja je važila za jednu od najmoćnijih žena u Srbiji, odgovorila je na prozivke biznismena Miroslava Miškovića “da je umislila da je moćnija od kompanije”, i poručila mu da je sve stvar izbora.

Naime, ona se oglasila na svom Instagram profilu i Miškoviću i napisala da je ona ta koja je odlučila da napusti kompaniju.

“Kada neko “umisli da je moćniji od kompanije” napusti je i živi svoj život. Kada neko umisli da je moćniji od države i tako se ponaša ostane bez 2/3 kompanije i bez pasoša. #slobodaizbora”, poručila je Forcanova.

Podsjetimo, Miroslav Mišković prvi put je u javnosti progovorio o svom privatnom, ali i poslovnom životu, kao i ljudima koji su ga prethodnih godina okruživali, među kojima je bila i njegova bivša saradnica Milka Forcan.

On je u svojoj knjizi, autobiografiji, “Ja, tajkun”, rekao da je Forcan u jednom trenutku pomislila da je moćnija od same kompanije.

“Strašan je problem kad čovjek pobrka identitete, kad pomeša sebe i firmu i izgubi kontakt sa stvarnim stanjem stvari. Doduše, bila je pod uticajem Borisa Tadića, čovjeka malog znanja. Podsticali su se međusobno”, napisao je Mišković u knjizi.

Dalje dodaje da je ona kao nesumnjivo riječita i vješta žena sebi podizala rejting, a Tadić ju je, na osnovu toga što je od nje čuo uvjerio da je sudbinski važna za kompaniju.

“Ali tuđi uticaj, u ovom slučaju Tadićev uticaj na Milku, ne može biti opravdanje, pošto od profesionalca očekujete da misli svojom glavom. Milka Forcan, nažalost, nije pokazala tu sposobnost i zbog toga smo morali da se rastanemo”, napisao je biznismen.