NEVJEROVATNE TEZE: CIA je ubila Teslu, zemljotres u Turskoj su izazvali Amerikanci!

0
306
blank
Screenshot

Čovjek koji je poslan na izbornu listu Dveri da bi Boška Obradovića ugurao u Skupštinu, član Kriznog štaba Vlade Srbije ponovo briljira! Dr. Branimir Nestorović danas je ekskluzivno obavijestio javnost u Srbiji da su “zemljotres u Turskoj izazvali Amerikanci zbog okretanja Erdogana Rusiji!”, prenosi beogradski portal Direktno.rs.

Međutim, ni tu se nije zaustavio:

“Ovo je primjer kao djeluje tajno oružje Teslino zbog koga je CIA ubila Teslu. On je bio na tragu toga da napravi moćno oružje koje mijenja vrijeme, izaziva zemljotrese, stvara kiše…”, naglasio je dr. Branimir Nestorović.

Da podsjetimo, dr. Branimir Nestorović je redovni profesor Medicinskog fakulteta, nosilac ordena Karađorđeve zvijezde predsjednika Srbije, medicinski cirkuzant vlasti i čovjek koji je 15 dana prije posljednjih izbora izvučen kao posljednji adut i poslat na izbornu listu Dveri i tadašnjeg POKS-a, da bi ih svojom popularnošću nekako ugurao u Skupštinu Srbije.

blank

Kao glavno medijsko lice Kriznog štaba Vlade Srbije, u jeku pandemije pozivao je da se korona liječi rakijom i slao žene u šoping u Italiju, a to što posljednjih mjeseci izgovara na režimskim medijima i u tabloidima graniči se sa zdravim razumom i nemoguće je i prepričati.

Njegov koalicioni partner Boško Obradović se nije oglasio povodom ove izjave dr. Nestorovića.