Pantić: Vučić je najveće zlo srpskog naroda, on je čisti huligan

0
2562
blank

Milojko Pantić (75), bivši sportski komentator, posljednjih nekoliko godina žestok je protivnik politike predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Čujte, iako sam Srbin, moram istaknuti kako je Vučić najveće zlo srpskog društva i naroda. On je čisti huligan koji je ponikao u onoj rupetini na sjeveru Marakane. Vučić je bio pod komandom najvećeg kriminalca Evrope onog vremena Željka Ražnatovića Arkana”, poručuje Pantić pa dodaje:

“I dan danas se hvali kako je pod Arkanovim vodstvom učestvovao u onoj legendarnoj tuči u Maksimiru 1990. godine na utakmici Dinamo – Crvena zvezda. Vučić je, to prenesite svim Zadranima, i dalje huligan, nije se ništa promijenio”, ispričao je Pantić.

Pantić je potvrdio kako je Vučić svojevremeno bio i član Delija, ogranak Novog Beograda.

“Istina, rekli su mi momci s Novog Beograda, da nije mogao biti vođa navijača Novi Beograd, jer nije dostojan i da nije čovjek za vođu”, kazao je.

“Poslije je Vučić otišao u jedan kafić gdje se okupljaju navijači Partizana, Grobari, htio se dokazati, ali prebili su ga ‘kao vola u kupusu’! Poslije je Vučić lagao navijačima Zvezde i govorio : ‘evo me, pa ko bi to od vas imao m*da potući se s desetoricom Grobara’, a Zvezdaši (delije) su njemu na to odgovorili: ‘budalo jedna, tek sad si pokazao da nisi za vođu, koji si ti luđak'”, ispričao je.

Pantić tvrdi da se ne boji likvidacije od strane Vučićevih špijuna.

“S Vučićem i njegovim pristalicama nikada nisam imao poslovni odnos, nikakav deal, njima je samo važno da im ne diraš blagajnu, jer to su veliki lopovi, i lopovluk je njihov način vladanja”, zaključuje za Antenu Zadar.