Prije 15 godina Vučić plakao na Miloševićevoj sahrani (VIDEO)

0
914
blank
Screenshot

Prije 15 godina preminuo je bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević, gospodar života i smrti, balkanski kasapin, kako su ga mnogo zvali.

Aleksandar Vučić, ministar ratne propagande u posljednjoj Miloševićevoj Vladi, na skupu pred samu sahranu 2006. pročitao je pismo Vojislava Šešelja, piše Direktno.rs.

Napali su tada Šešelj i Vučić strane sile, nazivajući ih okupatorima, izmišljajući (kao i danas) unutrašnjeg neprijatelja, praveći od ljudi izdajnike, bandite, lopove, kriminalce…

Ostaće upamćen trenutak kada je Vučiću zadrhtao glas, a oči mu se napunile suzama. Toliko ga je, navodno, pogodio Miloševićev odlazak. Mnogi su tada tvrdili da je glumio bol i suze kako bi ostavio jači utisak. Gledajući kako danas svaki dan glumi u svojim nastupima, može se zaključiti da su bili u pravu.

“Dragi Slobo, kao grom iz vedra neba, pogodila me je vijest da su te haški zlotvori na onako monstruozan način ubili. Svi danas znamo ko te je ubio. To su oni koji nisu mogli da podnesu tvoju briljantnu odbranu pred njihovim inkvizitorskim sudom, oni koji su nam zemlju bombardovali i razarali, oni koji i danas hoće da unište Srbiju, a za svoj prljavi posao upregli su sluge u Srbiji. Okupator i njegove okupacione sluge djelovali su zajednički. S jednim jedinim zadatkom kako da što uspešnije i brže unište našu Srbiju.

Zato su morali i tebe da ubiju. Morali su jer si ponosno, dostojanstveno i hrabro branio naš narod i našu zemlju. Morali su da te ubiju i da bi zastašili sve one u Srbiji koji vole slobodu, sve one koji vole otadžbinu, jer misle da će na taj način za najviše vrijednosti u našoj Srbiji proglasiti nacionalnu izdaju, kriminal, lopovluk i svekoliki banditizam, baš onako kako su u Srbiji vladali preko svojih satrapa od oktobra 2000. godine”, rekao je Vučić te 2006. godine.

Danas nema Miloševića, ali ostao mu je njegov polički otac Šešelj od koga je Vučić naučio sve što danas radi državi i građanima Srbije.

Izvor: Direktno.rs