Raković razgovarao sa ratnim zločincem Karadžićem: Srbija, RS i Crna Gora da stvore jedinstvenu srpsku državu

0
1572
blank

Aleksandar Raković, beogradski historičar i dežurni huškač režimske medijske mašinerije, gostujući na Happy TV otkrio je datalje svog nedavnog razgovora sa ratnim zločincem i bivšim predsjednikom Republike srpske Radovanom Karadžićem.

Raković je kazao da je Radovan Karadžić pun mentalne snage i optimizma i da vjeruje u svijetlu budućnost srpskog naroda.

“Dakle, 7. avgusta sam razgovarao sa bivšem predsednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem. On me je pozvao iz britanskog zatvora i za mene je naravno bila čast da sa njim razgovaram o srpskoj nacionalnoj ideji u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Predsednik Karadžić je pun snage, pun mentalne snage i optimizma, veruje u svetlu budućnost srpskog naroda i posebno mu je drago što je video proteklih godina jak uspon srpske nacionalne ideje“, kazao je Raković te dodao:

“Ja sam njemu rekao svoj stav, koji je njemu bio dobro poznat, da Srbija, Republika srpska i Crna Gora treba da stvore jedinstvenu srpsku državu i takođe složio sam se sa njim da srpski narod ima veoma svetlu budućnost i da je uspon naše nacionalne ideje tek počeo i da ćemo jedan srećan kraj tog uspona naše nacionalne ideje tek videti”, kazao je Raković.