VUČIĆ NAJAVIO CRNE DANE: Čeka nas veliki svjetski sukob, borićemo se da Srbija preživi!

0
479
blank
Screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz New Yorka i najavio teška vremena koja predstoje.

Vučić je istakao da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čovjeka koji je spreman da se bori za svoju zemlju.

“Da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Sullivanom. Je li to lako, ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lijepo na vidiku? Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svijetu se ništa lijepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svijetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam ‘Drama Queen’, ludak. A na kraju se sve ispostavilo kao istinito, da je ‘Drama Queen’ bio u pravu”, dodao je on.

Vučić je podsjetio da se on rukovodi logikom gvozdenih determinizama, i da ima ozbiljan tim.

“Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. Pa hoće, ali to nema veze sa situacijom u svijetu. Geopolitička situacija ide u kanal, i prisustvovaćemo velikom svjetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi”, zaključio je on.