VUČIĆ ŠOKIRAO JAVNOST! Nakon što je izašao iz frižidera, usporedio se s Nikolom Pašićem

0
718
blank
Screesnhot/TV Pink

Predsjednički kandidat na aprilskim izborima u Srbiji Aleksandar Vučić sa svojim saradnicima gostovao je na TV Pink, a u studio je ušao iz frižidera.

Vučić se tokom gostovanja našalio kako je dosadio svim ljudima u zemlji da “misle kako izlazi iz frižidera”.

On je voditeljici poklonio teglu krastavaca, a ovaj njegov show je propraćen obradom navijačke pjesme Crvena zvezde čiji je refren “Zvezdo, zvezdana” zamijenjen sa “Djela govore”.

Predsjednički kandidat SNS-a Aleksandar Vučić je u specijalnoj predizbornoj emisiji na TV Pinku izrazio nadu će imati priliku još mnogo toga da uradi.

“Nadam se da će brojevi biti mnogo veći. Danas ne zavisi sve od nas, iako mnogo toga zavisi. Nadam se da će se situacija u Ukrajini umiriti”, rekao je Vučić i dodao da očekuje da će rezultati na semaforu biti još bolji.

“Ako se situacija u Ukrajini smiri vjerujem da su granica zaista samo naši snovi”, kazao je on.

Vučić se zahvalio svima koji su učestvovali u kampanji, kao i građanima Srbije.

“Želim da se zahvalim svim građanima Srbije na ljubavi i podršci, daću sve za ljude, daću sve za građane. Ukoliko bih uspeo da pobedim u prvom krugu bio bih jedini čovek u Srbiji koji je to uspeo, posle Nikole Pašića i onih biranih državnika bio bih jedini toliko dugo na vlasti. To bila velika čast. Možete da zamislite koliko bi to značilo i meni i mom ocu i majci koji su još živi”, rekao je Vučić.