VUČIĆ ŠOKIRAO NAJAVOM: “Ako se to dogodi, to bi bio kraj SNS-a”

0
207
blank
Screenshot

Predsjednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mjesta predsjednika SNS-a.

“Ukoliko predsjednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS-a, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga slijedi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smijem ni da zamislim“, rekao je Glišić za televiziju “Pink“ poslije sastanka posvećenog rješenju situacije na Kosovu.

Vučić je, kako navodi Pink, partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

“Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da pametuju i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD-om“, objavio je na svom portalu režimski Pink TV.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Pink navodi kako je Vučić “sve to strpljivo slušao, a onda poručio da će se on povući, ako neko misli da može i umije bolje“.

Rekao je da će – “ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski unište zemlju, on vođenje prepustiti pamentijima od sebe“.