Ljajić: Kampanja bez lažnih obećanja

0
189
Screenshot: N1

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas da će predizbornu kampanju iskoristiti da građanima predstave ono što je urađeno u proteklom periodu i predoče planove šta će se raditi u narednom mandatu.

“Vjerujem da ima puno toga što treba građanima da predočimo. Nećemo davati obećanja koja ne možemo da ispunimo i treba pred građane izaći i realno reći da će ovo biti jako teška godina i godine koje nas očekuju”, rekao je Ljajić gostujući u emisiji Novi dan na TV N1.

On je dodao da razvoj ekonomske situacije neće zavisiti od onoga što će se dešavati u Srbiji već i od onoga što će biti na nivou Evropske unije i globalnom tržištu.

Ljajić, čija partija će na izbore izaći sa Srpskom naprednom strankom, se ne nalazi na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

On je komentarišući nedavna dešavanja ispred Skupštine Srbije rekao da je u politici sve dozvoljeno osim nasilja koje, kako je ocijenio, vodi podjelama i koje će se svima obiti o glavu.

“Apelujemo na očuvanje stabilnosti i debatu koja je Srbiji preko potrebna. Žao mi je što tokom razgovora vlasti i opozicije prošlog leta nisu otvorena ključna pitanja, poput izbornih zakona. To je nešto što nas očekuje, trebaju nam takvi zakoni koji se neće menjati i kojih će važiti u nekoliko sledećih izbornih ciklusa”, istakao je Ljajić.

Izvor: Radiostoplus.com