Gurdijeljac: Majrena pada prije isteka osme runde

0
912
blank

Internacionalni prvak svijeta u boksu Šerif Gurdijeljac rekao je danas da očekuje da će u Berlinu nokautirati Brajana Majrenu iz Nikaragve, u predstojećem meču za rejting u osam rundi.

“Vjerovatno je da nikada u karijeri nisam bio spremniji, a u mom timu sada je i bivši profesionalni prvak Evrope Mišel Trabant. Dobro smo analizirali Majrenu, opasan je rival, ali verujem da sutra uvečer mogu da dobijem prije isteka osme runde”, rekao je Gurdijeljac.

Gurdijeljac i Majrena boksuju u nedjelju oko 22.30, a na reviji u Berlinu biće održano ukupno devet borbi.

Dvadesetčetvorogodišnji Novopazarac, koji je vezao 12 pobjeda, internacionalni je šampion u superpero kategoriji u okviru Međunarodne bokserske federacije (IBF), a do sada je ostvario 19 pobeda, od čega sedam nokautom, uz četiri poraza, prenosi radio Sto plus.

blank
Foto: Senko Župljanin

Majrena ima 10 trijumfa, od toga četiri nokautom, izgubio je sedam puta, dok je jednom boksovao nerešeno, ali je poražen u poslednjih sedam mečeva.

U Berlinu će se boriti i Šerifov tri godine mladji brat Ersan Gurdijeljac, koji će protiv Gruzijca Levanija Ciklaurija pokušati da u svom šestom meču zabeleži šestu pobjedu.

Bilans Cikalurija je 10 pobeda, od toga sedam nokautom, osam poraza i nerešen duel.

blank