Ljajić: Imaćemo ministra, poslanike i brojne predstavnike u vlasti

0
950
blank
Foto: SDP

“SDP je najbolja i najveća stranka u Sandžaku koja će ući u istoriju jer je najvše uradila za Novi Pazar i Sandžak uopšte. Radili smo i nastavićemo da radimo poslije 3. aprila. Bez vaše podrške to ne bismo mogli u proteklom periodu. Vi nam pomažete da imamo veći uticaj u vlasti, a to znači da nastavimo započeti posao”, rekao je večeras na sastanaku rukovodstva Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru lider i osnivač ove partije Rasim Ljajić.

On je prisutnim obećao veliku pobjedu koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke.

“I u ovom izbornom ciklusu ćemo izaći kao veliki pobjednici, a u tom smislu morate da znate da su nam oba glasačka listića podjednako važna. Vodićemo pozitivnu kampanju bez ijedne ružne riječi jer smo spremni da primimo sve koji dođu u našu veliku familiju zvanu Sandžačka demokratska partija.

Mi smo veliki i moćni i nema razloga da ulazimo u bespotrebne rasprave i siguri smo u apsolutnu podršku i da su ovo lokalni izbori osvojili bi apsutnu većinu, niko nam ne bi tebao ili bi birali sa kime ćemo da formiramo vlast”, rekao je Ljajić i nastavio:

blank
Foto: SDP

“Više puta ste čuli u politici nema emocija i kalkulacija, mi smo procijenili da je ovo najbolje za nas i ova podrška nam daje mogućnost da realizujemo sve projekte ali i da imamo naše predstavnike u Beogradu. I hoću da znate da će Muamer Bačevac ponovo biti poslanik i to nam je važno jer je on najbolji poslanik kojeg je Sandžak imao. On je našao balans a to ni malo nije lako, voditi odgovornu politiku. Mi smo odgovorni ljudi i rizikujemo da izgubimo određeni broj glasova, ali dugoročno to donosi korist jer nam je potrebno da imamo sklad među svim ljudima koji ovde žive.

Obraz izgubili nismo a sačuvali smo potencijal da budemo najači faktor. Drugi poslanik će biti Jasmin Hodžić iz Priboja. Naši poslanici imaju posao da rješavaju vaše probleme, da vas zastupaju u Beogradu i Srbiji ali i van zemlje. Njihovo zalaganje je u Parlamentu ali i van njega. Imaćemo ministra, državne sekretare i još više nego što sada imamo uz podršku svih vas a vaša podrška je ogromna”.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.