Bijesna influenserica napravila incident u avionu, galamila na putnike: Ja sam poznata na Instagramu

0
63
blank

Video bijesne putnice, koja je na letu American Airlinesa počela psovati i vikati kako je “ona poznata na Instagramu”, preko noći je postao hit na internetu.

Riječ je o influenserici Morgan Osman (35) iz Miamija koja za strane medije nije željela komentirati incident koji se dogodio.

Video koji kruži internetom prikazuje dotičnu ženu u sivom kombinezonu kako uzima svoju prtljagu iz ormarića iznad sjedala dok viče na suputnicu.

“Još jednom me nazovite kučkom! Nisam napravila ništa loše”, vikala je Morgan dok su se putnici oko nje smijali.

Neko joj je u jednom trenutku rekao da zašuti, na što je ona odgovorila: “Ne, ti začepi! Ti začepi, ti i tvoja kučka!”.

A kad je shvatila da je i snimaju, bijesno se okrenula prema osobama koje su je snimale i poručila: “Snimaj me, ja sam poznata na Instagramu, je*eni propalice!”.

“Kakav klaun od žene! Misli da je poznata, a niko na letu nema pojma ko je onakomentirali su korisnici društvenih mreža.

American Airlines odbio je komentirati incident pa nije jasno kad je tačno nastala sporna snimka i na kojem letu.

“Nisu me izbacili iz aviona, sama sam tražila da odem, umjesto da situacija postane nasilna”, objavila je problematična putnica kasnije na društvenim mrežama.

Daily Mail također piše kako se Morgan predstavlja kao Instagram manekenka i dizajnerica kupaćih kostima, koja je svojedobno tvrdila da se viđala sa Samom Asgharijem, iransko-američkim modelom, glumcem, fitness trenerom i bivšim suprugom pjevačice Britney Spears.