Ljudi primijetili jedan detalj tokom Vučićevog doručka: “Ma nije ni zagrizao sendvič”

0
192
blank
Foto: Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas video u kojem je želio prikazati kako on i ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović doručkuju sendvič s parizerom, no jedan detalj mnogima ja privukao pažnju.

Naime, Vučić je u pola kilograma hljeba stavio tri komada parizera, a potom su i njegovi ministri pripremili sebi sendvič.

U jednom trenutku Vučić je snimljen kako drži netaknut sendvič u rukama, a već u drugom kadru ispred njega je ostao samo komadić sendviča na tanjiru. U isto vrijeme njegove kolege nisu stigle pojesti ni pola svog sendviča.

I dok su i Mali i Momirović snimljeni kako grizu sendvič s parizerom, takav kadar Vučića ne postoji u objavljenom snimku.

“Sigurno je još neko primijetio da jedna osoba nije snimljena kako jede sendvič?”, napisao je jedan tviteraš.

I drugi su primijetili istu stvar.

Podsjećamo, predsjednik Srbije je istaknuo kako se odlučio na ovakav “performans” kako bi dokazao “modus laganja” opozicionara.

Kazao je kako je prilikom prošlog obraćanja u kojem je pokazivao proizvode iz košare dobio poruke kako taj parizer on sigurno ne jede, te da je htio dokazati da je “sasvim običan čovjek”, prenosi Klix.ba.