Vučić: Snimaću se telefonom kako jedem parizer i majonez

0
153
blank

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare na samitu “Brdo Brioni” u Skoplju prokomentarisao izjavu urednika NIN-a Milana Ćulibrka datu u “Utisku nedelje” da će prvo on morati da proba parizer koji nudi narodu.

“Nije njima parizer problem. Mi smo donijeli i mlijeko i jogurt, šampon za bebe i odrasle, deterdžent i toalet papir… Onaj koji oni bacaju po televizijama, jer, znate, imaju novca pa mogu da rade šta hoće. Mi smo se trudili da pokažemo brigu prema ljudima i za mene je to bila ozbiljna tema. Oni se smeju zato što imamo najjeftiniji hljeb, struju… Jer se trudimo da onima koji su siromašni, ne Ćulibrku… Znam ja da Ćulibrk ne jede parizer“, istakao je Vučić.

Najavio je da će i popiti jogurt uz njega.

“Baš ću da uzmem da popijem i jogurt onaj koji smo pronašli i parizer… U srijedu idem lično da kupim i da pokažem. Sve ću da telefonom da snimim. Da dovedem Malog i Momirovića i da napravimo ono, znate kako smo kao klinci pravili, uzmete pola hljeba presečete na dva dijela, uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer… I to će da nam bude doručak. Evo, obećavam ljudima to je u srijedu doručak za nas trojicu. Da vide da se mi ne igramo sa narodom i da brinemo o narodu”, rekao je Vučić.

Dodao je da se on i Vlada Srbije ne igraju s narodom, već misle na narod, a da se dio opozicije ruga merama koje Vlada donosi, jer na sve moguće načine pokušavaju da kritikuju njega i Vladu kako bi došli na vlast.